Get Adobe Flash player

Уеб дизайнерски решения

Пред екипа ни има само една цел - да направим привлекателен и лесен за
Още...

Онлайн TeamViewer

Онлайн поддръжка, чрез TeamViewer за отдалечен достъп 
Още...  

 компютърна поддръжка

Supportpc ви предлага комплексна компютърна поддръжка за
Още...  

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

На нас се довериха:
Още...  

Какво да очаквате от нас


Инсталация и деинсталация на софтуер

Ако се нуждаете от нов софтуер за определени Ваши нужди, можете да разчитате на професионалните ни съвети и консултации. Винаги има повече от едно решение. Ние ще Ви предложим оптималния вариант за постигане на целите Ви, съобразно Вашите специфични нужди включително и безплатен софтуер. Така ще можете да изберете най-подходящия продукт за Вас. Периодично софтуерните компании издават актуализации за продуктите си, които трябва да бъдат свалени и инсталирани допълнително. Често добавянето на нова актуализация се пренебрегва за сметка на натоварената работа или проблем с компютъра. Затова ние можем да инсталираме на системата Ви всички новоизлизащи актуализации.

Почистване от вируси на операционна ситема Windows

Ако системата Ви е била заразена от вирус или в нея е проникнал троянски кон, това може да доведе до сериозни проблеми. Възможна е загуба на ценна за Вас информация, срив на цялата система и блокиране на работата Ви, източване на лична информация и побликуването й в интернет пронстранството или използването й за лични цели. Ако имате подобен проблем и не можете да се справите с него, не се притеснявайте. Възможно най-бързо наш специалист ще Ви посети, за да почисти компютрите Ви от вируси или програми с прикрито нежелано действие. Също така ще получите съвети и консултации как да избегнете това за в бъдеще. Ако имате нужда от антивирусна програма, защитна стена или друг продукт за защита на Вашата система, можете да разчитате на нас.

Възстановяване и архивиране на данни от операционна система Windows

От компютъра Ви е изчезнала важна за Вас част или цялата информация, изтрити по невнимание, поради овирусяване или друга причина.Чудите се дали тези неща могат да бъдат възстановени? Можете да поверите това на нас. Ще бъдем при Вас в най-кратки срокове, за да анализираме проблема и да възстановим изгубената информация. Загубата на ценна информация може да доведе до много сериозни проблеми и излишни разходи. Ето защо е добре да се създават резервни копия на всичко важно за бизнеса Ви. Много хора пренебрегват създаването на архиви, смятайки, че компютърът им няма да се развали или тъй като са прекалено заети с други задачи. Вече няма да оставяте нищо на случайността, защото ние ще се грижим за редовното архивиране на данните Ви.

Добавяне на нов хардуер или периферно устройство

Ако компютърът Ви се струва бавен или нуждите във Вашия офис изискват по-бързи и мощни машини.Ако искате да подобрите работата на старата си машина или с минимални инбестици да забързате времето в офиса, можете да разчита на нас.Ние не сме обвързани определени марки и затоваще можем да ви предложим най-подходящото решение, съобразно Вашите нужди и финанси. Ако не сте сигурни в избора си на принтер скенер или друго периферно устройство за нуждите Ви можете да ни се доверите. Няма да Ви се налага да се чудите от къде и какъв точно хардуер да закупите защото по ваше желание това ще е наша грижа. Освен покупка и доставка можем да Ви предложим напълно завършина машина с всички необходими софтуерни продукти по предварително изготвена обсъдена и одобрена оферта

ИТ консултации

Ние предоставяме консултантски услуги за избор на най-подходящите решения и изграждане на ефективно работещи системи, които отговарят на бизнес потребностите на всеки клиент.Професионалната консултация помага на клиентите да сведат до минимум риска от неправилно взети решения. Затова от първостепенно значение са не само възможностите на едно или друго техническо решение, а реалните нужди на организациите, съобразени със спецификата на бизнеса им и техните стратегически цели.Квалифицираните консултации по време на предпродажбения процес дават възможност за избор на най-подходящия пакет технологично оборудване според вида, мащаба и функционалните характеристики на инфраструктурата, съобразно финансовите възможности на всеки клиент.Професионалните умения на специалистите позволяват оптимална интеграция на решенията със съществуващите системи и технологии.Предлаганите услуги включват консултиране по:

■ анализ на ИТ процесите

■ годишен анализ за ИТ нуждите

■ внедряване на решения

■ решения свързани с обработка на данни и защита на тяхната сигурност

■ прилагане на съвременни технологии във Вашия бизнес

■ решения свързани с прилагане на телекомуникационни и инфраструктурни връзки

■ идентифициране на областите, където Информационните системи са ниско производителни

■ процедури за непрекъснатост на работата

■ процедури за възстановяване от критични ситуации

                                                                           

    Нашите Услуги

 • Сервиз за компютри
 • инсталиране на Windows
 • Онлайн магазин на Opencart
 • инсталиране на Linux 
 • почистване от вируси
 • защита от вируси
 • инсталиране на антивирусна програма
 • възстановяване на данни
 • абонаментна поддръжка
 • видео наблюдение и охран
 • структурно окабеляване
 • хардуерно обновяване на компютри
 • софтуерни и хардуерни проблеми
 • изграждане на безжични мрежи
 • домашни и офис мрежи
 • компютърна и мрежова сигурност
 • Ремонт на компютри
 • ИТ поддръжка
 • SEO Оптимизация
 • абонаментни планове

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОТ НАС?

Екипът ни се състои от млади и динамични хора, които от години професионално се занимават с компютърни технологии. Ние следим и тестваме всички новости в сектора, за да можем да ви предложим най-добрите решения към момента.Защо е нужна компютърна поддръжка

За изминалите три години се наблюдава значителен прираст в увеличаването на компютрите в българските предприятия. Навлизането на компютрите в българският бизнес довежда до увеличаване на броя на заетите в предприятията, които използват компютри. 

Още...Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Page Rank Гласувай за мен в BGTop100.com Facebook Like This page contains geo-tags